perjantai 16. helmikuuta 2018

Superpehmeä Vallilan matto lastenhuoneeseen


Mitä lastenhuoneen lattia kaipaa? Jotain superpehmeää ja ihanaa tietenkin. Ja sellaisen löydön satuinkin tekemään meidän pikkupoitsulle.

Lahdessa käydessäni vierailin ekaa kertaa ikinä Kärkkäisellä ja sieltä tämän Vallilan pehmoihanuuden bongasinkin ja vielä puoleen hintaan! (Täällä taustalla taas soi: "Pakko saada, aina se mikä alennusmyynnissä on. Pakkomeille, suuri tarve ja juuri sitä kaipaan, ainoaa, aletavaraa.") Jes, tässä matossa on ihan täydelliset värit juuri meidän pikkutirpan huoneeseen! Miten voikin mätsätä näin hyvin jo olemassaoleviin väreihin!?

Kyllä nyt kelpaa lattialla istuskella. Tää matto on oikeasti niiiiiin pehmeä, että meidän pikkuihminenkin meni heti kierimään sen päälle ennenkuin edes sain kunnolla paikalleen. Ja tuli siihen siskokin ihastelemaan, ja siinä me sitten lasten kanssa kaikki matolla kieriskelimme!😂Okei, täytyy myöntää, että olihan se aikasempi kahden maton viritelmä pikkasen pöhelönnäköinen. Täältä pääset kurkkaamaan. Eipä se pitkään nyt sitten lattialla kerennyt lojuakaan.


Talohyllyn tuunaukseen pääset täältä, pilvihyllyjen tekoon täältä, paspartuurien tekoon täältä ja viiripostaukseen täältä

Niin ihana kuviointi! Vallilalla kyllä osataan tehdä kauniita kuoseja! Tämä on nimeltään Matilda ja on Tanja Orsjoen suunnittelema kaunis sisutuksellinen mattokuosi. Värejä on tämän sinisen lisäksi myös beige ja kokoja on kolme, tämä meidän on suurin eli 160cm x 230cm.

Huone päivänvalossa
Huone iltavalaistuksessa.

Laatikkohyllyjen tekoon pääset täältä, pikkupöydän tuunaukseen täältä ja, miten tämä sinisen sävy ylipäätään valikoitui tähän huoneeseen, selviää täältä

Heippa, meenkin tästä vähän kieriskelemään ehkä maailman pehmeimmälle matolle!

Mukavaa viikkaria!

2 kommenttia:

  1. Pehmeä matto on aika ajoin hyvinkin merkityksellinen. Olen viime aikoina itse säätänyt mattojen kanssa ja ostellut uusia. Huomaan kyllä, kuinka pehmoinen matto kutsuu tallustelemaan. Hienon oston siis teit. Värit, koko ja kaikki rimmaa juurikin tuonne pojan huoneeseen. Tuo auto on tosi makee. Ja Kärkkäiseltä löytyy muuten lähes mitä vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, pehmoinen matto kutsuu tallustelemaan ja jopa kieriskelemään! :) Kiitos! Tuo auto on muuten meidän pikkusankarin ristiäislahja, joka on munkin mielestä ihan sikamagee. Ja just hyvä, kun sillä oikeasti voi myös leikkiä (ja paljon leikitäänkin) eikä se ole vaan mikään sisustuksellinen kapistus!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...