maanantai 12. helmikuuta 2018

Hav & Land tapettiMuistatteko, kun joskus sata vuotta sitten puhuin tästä ihanasta Hav & Landin (49341) tapetista poikani huoneen tapettia miettiessä? Ja vaikka se ei tullutkaan poitsun huoneen seinälle, niin ei silti jäänyt käyttämättä! No, tänne telkkari/vieras/työ/pelihuoneeseen (mikä sanahirviö!) se sitten nakattiin seinälle. Siis mikä tälle huoneelle pitäisi antaa nimeksi? Keksitkö jonkun hyvän ja kuvaavan? Monitoimihuone? Ehkä joku sympaattisempi nimi? Tällä huoneella tosiaankin on monta funktiota: täällä katotaan telkkua, majoitetaan vieraat, pelataan, ollaan tietsikalla, kirjotellaan blogia, rapsitaan kissoja ja niin edelleen! No anyway tällä miljoonan funktion huoneella (funkkis-huone? Miltsi-huone? Höh, nää ei oo kauheen kuvaavia...) oli ennen aika mielenkiintoinen tapetti yhdellä seinällä.

Tällainen. Aika sähäkkä. No me kuitenkin vaihdettiin tämä raitatapetti poitsun huoneeseen alunperin tarkoitettuun Hav & Landin tapettiin, jota sinne ei siis koskaan asennettukaan.


Tässä kuva heti asennuksen jälkeen yövalaistuksessa ennenkuin edes listoja ollaan nakutettu paikoilleen. 

Jos tarkasti kattoo, niin onhan tässäkin lentokoneita.


Aikalailla rauhallisempi kuin ennen, joten tähän saa helposti sovitettua vaikka minkälaista muuta sisustusta...


Tämä enkelityttönen on ollut meillä milloin missäkin huoneessa kuten myös täällä eteisessä.


Siinä se nyt sitten on. Tähän harmaaseen aika neutraaliin tapettiin voi yhdistää minusta loistavasti mun lemppariväriä liilaa, jota onkin tätänykyä täällä jo aika paljon (jep, lisää on luvassa!). Tuolla pöydän kulmalla kiikkuu mun yksi lempparikirppislöydöistä eli tuo liila lamppu. Miten joku voi haluta luopua tällaisesta ihanuudesta kolmella eurolla? No mun onni! 💜

Mukavaa päivää!

Jos kiinnostuit lampun takana olevasta vanhasta ikkunasta, pääset sen tuunailuja kattomaan täältä.

6 kommenttia:

 1. Multitaskaushuone ;) rauhallinen tapetti antaa kyllä enemmän mahdollisuuksia muulle sisustukselle. Itselläni hakusessa joku räväkämpi tapetti, alakerran vessaan mutta vielä ei ole se oikea löytynyt...vielä se vastaan tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä idea! Multitaskaushuone! Kiitos! :) Kyllä se oikea tapetti vielä vastaan tulee teidänkin vessaan! Eikun vaan pläräämään tapettikirjoja rauta- ja sisustuskauppoihin tai nettiin (yksi aika hyvä mesta netissä on muuten: https://www.fancyhometrends.com, siellä on tosi edullisesti paljon tapetteja. Harkitsen itsekin juuri sieltä tapetin ostoa, pari mattoa olen sieltä onnistuneesti ostanut, mut ei vielä oo tapettiostosta kokemusta...)

   Poista
 2. Oi, kiva tuo nurinperin käännetty laatikkoidea! Tuo tapetti vaikuttaa kyllä hyvältä ratkaisulta, kun siihen voi yhdistää niin monenlaisia juttuja. :)

  -Ruut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuosta laatikosta piti alunperin tulla lastenhuoneeseen lelulaatikko, johon meinasin laittaa pyörät alle ja ommella kangassisuksen, mutta se näköjään päätyikin lehtien ja kirjojen säilytyspaikaksi! Noita sisustuslehtiä on meillä meinaan aika paljon. Mun yleisin kirppariostos onkin sisustuslehti! :)

   Poista
 3. Tosi kaunis tapetti. Tykkään. Voisin ottaa omalle seinälleni!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...