sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Idolini Milla Alftan


Mulla ei oikeastaan lapsena tai edes teininä ollut erityisen vahvoja idoleita musiikkimaailmasta, telkkarista tai mistään muustakaan. Mutta aikuisena niitä onkin sitten löytynyt. Yllätys yllätys sisustussuunnittelijoita ja muotoilijoita! Erityinen suosikkini on jo monen vuoden takaa ihana ja aina niin positiivinen ja raikas Milla Alftan! Ihastuin hänen kädenjälkeensä jo T.I.L.A.-ohjelman aikoihin, jolloin hän teki todella viehättäviä sisustussuunnitelmia. Suomen kaunein koti -ohjelmassa Milla ihastutti osuvilla kommenteillaan ja supersuloisilla vaatteillaan. Hänellä on siis munmieleinen tyyli ihan pukeutumisessakin asti.

Ilokseni bongasin Millan uuden aluevaltauksen eli YouTubessa olevan videoblogin, jossa pääsee kurkkaamaan hänen sisustussuunnitteluarkeen. Vähänkö mielenkiintoista päästä kurkkaamaan verhojen taakse ja nähdä millaista sisustussuunnittelijan työ voi olla. Ja vähänkö oon kade sille uudelle Millan assarille! Ois varmaan niin unelmaduuni!


Ihanalta ystävältä saatu Sisustusmagiaa kirja on ehdottomasti yksi suosikeistani ja niinpä taitaa meidän kisutkin siitä pitää! Samalla saat esimakua siitä, mitä ihanaa lemppariväriäni olenkaan viljellyt meidän telkka/vieras/työhuoneeseen (mikä lie tän huoneen nimi nyt sitten ikinä onkaan...). Siitä lisää tulevissa blogiteksteissäni.

Mutta nyt lokoisaa sunnuntaita!💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...