sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Ülemiste kauppakeskuksen sisustusliikkeet Tallinnassa


Oltiin Tallinnassa piipahtamassa ja tietty tän piti päästä töytäsee sisustuskauppoihin. Nämä tässä postauksessa olevat kuvat on kauppakeskus Ülemisten sisustusliikkeistä.

Harmittaa ihan vietävästi, ettei Suomessa ole esimerkiksi Pier-liikettä, jossa oli ihan kauheesti kaikkee kivaa huonekalua ja krääsää. Olisin voinut viedä koko kaupan tavarat mukanani, mutta pikkasen rajoitti tuleva kantamisurakka, joten haaveiluasteelle jäi. 

Näyteikkunassa komeili ihastuttava rautakehikko (mikä tän oikee nimi nyt lieneekään?). Oispa kiva vaikka meidänkin pihalle.

Erityisesti tämä painava rautapöytä sulatti mun sydämen. Varmaan kestäis aika hyvin säässä kuin säässä ulkona!

Entäs sit tää koukerosermi! Ai että! Uhkasin jo kantamalla hilata tän kotia, mut oli sen verran iso, että pakko oli luopua ajatuksesta (+ en olis tienny mihin sen laittaisin...eiks mulla nykyään oo sellanen sääntö, että pitää tietää paikka ennenkuin ostaa?! Pyh!)


Supersuloinen pikkupöytä pitsikuvioin! Mulle, mulle, mulle! Ihan typeriä noi omat säännöt, ettei muka sais! (Ja eiks säännöt oo tehty rikottaviksi?)

Kattokaa nyt mitkä siivet! Awww!
 

Suloiset pikkupöydät ja olis nii hieno etenkin hopean värisenä. (Mites nää meille yöpöydiksi?Hmm...)

Tai nää? No okei, kulta ei oo mun juttu, mut muuten nää on hienot!

Tadaa, mähän sanoi, et tää on mun liike! Tällanenhan meiltä jo kotoa löytyykin! Hihi! Täältä voit kurkata juttua tästä ihanasta fuksiasta tuolista!

 
Tääkin on aika hauska ja tässä on metka istua!


Magee peili! Vähän samantyylinen meiltä jo kyllä löytyykin keittiöstä! Täältä sinne!

Kyselin lähtiessämme myyjältä toimittavatko he tuotteita Suomeen, mutta ei kuulemma onnistu. Höh!


Sänkyliike Dreamlandissa oli upea lamppu. Täntyylisiin mä aina ihastun, niinku joku ehkä jo tietääkin. Vähän samantyylisen valaisimen ostinkin jo meille kotia vasta vähän aikaa sitten ja täältä pääset aikaisempaan lamppupostaukseenSeuraava sisustusliike oli Alandeko. Veikeä hyllykkö nakotti ikkunassa toivottamassa meitä tervetulleiksi sisään!

Tässäpä hieno naulakko ja eritoten siinä killuvat henkarit!Mageet valaisimet!Ja mikä oli lopputulos? No sain mä sentään tän pikku siilin. Ja jaksoin kantaa sen hyvin kotia saakka. Ajattelin siiliharjan säästävän pikku kätösiäni, jos leivänmurut nimittäin voisikin lakaista märällä rätillä heilumisen sijaan ja samalla kädet säästyisivät liialta kuivumiselta?! Toisin sanoen tää siiliharjahan on ihan välttämätön kapistus!Tässä vielä kuva ravintolasta, jossa viinipullojen säilytys oli järjestetty yksinkertaisella, mutta näyttävällä laatikkohyllyköllä. Hieno on! Meiltäkin löytyy pojan huoneesta vähän erilaiset laatikkohyllyt, joihin pääset täältä.

Leppoisaa sunnuntaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...