perjantai 27. heinäkuuta 2018

Vanha peltinen pukukaappi


Löysin Kouvolan Kierrätyskeskuksesta vanhan peltisen pukukaapin. Onpas  rouhea! Eikä maksanut kuin muutaman kympin!

Myyty! Hupsistaheijaa, mitähän mies taas tuumaa? Eikä sille ole heti kättelyssä edes muualla kuin autotallissa paikkaa. Sinnehän se sitten puoleksi vuodeksi jämähti. Kunnes sisustus- ja järjestelyvimma minulla pääsi valloilleen taas eteisessä. Pyramidilipasto matkasi tyttären huoneeseen ja tilalle täytyy keksiä nyt jotain muuta. Seinä on täynnä edellisen asukkaan seinakaappien kiinnitysreikiä ja perhosvaloketju pääsikin sujuvasti peittelemään niitä.

Upeita kirpparilöytöjä. Vanhat lestit on uusin kirpparilöytö Kuusaan kirppikseltä ja vanha helmitaulu jo aikaa sitten bongattu. Tässä helmitaulu pääsi valokatkaisijan peitoksi (hirmu kätevää...😜).

 No, uudelleenjärjestelyvimmani ulottui myös toiselle seinustalle...

 Mutta jospa laittaisikin peilin tuohon tuolin taakse turvallisemmin nojailemaan?

No onhan tää nyt aika suloinen, eikö?

Porvoossa By Piaksen liikkeesä käydessäni bongasin somisteena samantyyppisen vanhan peltisen pukukaapin kuin meillä autotallissa oleva on! Hehee...

Sain lopulta suostuteltua mieheni kantohommiin! 💖

Noin. Mutta eihän se ainakaan tuon kenkäkaapin kanssa tuohon sovi! Eli eikun ruuvaamaan kenkäkaappi irti!


Sopiiko tää nyt edes tähän? Mies eikä pari kaveriani ainakaan innostuneet tästä ideasta enkä itsekään ole ihan varma. Onhan se aika isokin! Pitäisikö tätä vähän maalailla?


 Jospa tässä vaiheessa vain vähän laittelisi jotain somaa sen ympärille?


Mitäs mieltä olet, tuliko hitti vai huti?


Häh?Mummolan vanha laukku pääsi kaapin katolle vanhojen puisten lestien seuraksi! Laukku muuten toimi häissämme istumajärjestyksen näyttäjänä. 

Destination: happiness!Enkelit lensivät myös kaapin viereen. Miten tuunaat itse enkelin, pääset katsomaan täältä.Pitäiskö nyt kuitenkin kantaa kaappi takasin autotalliin? Mitä mieltä sinä olet?

Edellisiä järjestyksiä pääset katsomaan aikaisemmista postuksista Rokokoo-tuoli tuunauksessa  ja Iso ihana matto muuttaa eteiseen.

2 kommenttia:

  1. Hauskasti olet taas innostunut. Paljon ideoita kaapin somistamiseksi. Minua vähän arveluttaa sen toimivuus kaiken somistuksen keskellä. Pitäisikö olla vähemmän rekvisiittaa, etteivät olisi esteenä sujuvalle käytölle? Vaikka on kaunis, niin oimimattomuus voi alkaa harmittamaan. Mitäs jos maalaisit osittain vaaleammaksi? Näen silmissäni sellaisen sapluunan läpi tupsutetun pitsikuvion, ikäänkuin suuren kakkupaperin neljänneksen läpi, jossakin kaapin ylä osassa. Huomaatko, että ideasi inspiroivat uusiin ideointeihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! <3 Ihanaa, että saan muutkin inspiroitumaan näillä jutuillani! :D Ja on muuten hyvä idea sulla tuo pitsimaalaustupsuttelu. Otin muuten pitsipaidan jo pois, mutta henkarit vielä jäivät, koska ne pitävät ovia kätevästi samalla kiinni. Pitää vielä vähän kuulostella mieheni mielipidettä, että jääkö kaappi eteiseen vai ei ja sitten ehkä vasta ryhtyä tuunaushommiin. ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...