perjantai 15. kesäkuuta 2018

No nyt on kukkatapetti!
Mites tässä nyt näin kävikään? Edellisessä postauksessa täällä kerroin kodinhoitohuoneen ja pukuhuoneen välille asentamastamme väliverhosta ja kuinka sekään sisustushomma ei sitten ihan pelkkään väliverhoon jäänyt...Tuollahan se idea jo pilkottaakin...


Kaikki lähti ihan tavallisesta ruokakauppareissusta Prismaan. (Oliko pakko taas käydä siinä samalla pikkasen kurkkaamassa heidän tapettivalikoimaansa?! No lopputuloksen jo arvaattekin!) Siltähän löytyi aivan täydellisen värinen tapetti meidän kodinhoitohuoneeseen ja kuulkaas ihan sairaan magee vielä! Mätsää niin hyvin tuohon liilaan pellavaverhoon ja kodinhoitohuoneen muuhun harmaaseen värimaailmaan!

No tässä vaiheessa tyydyin ottamaan kuitenkin vain näytepalasen kotiin kiikutettavaksi ja mallailuun (uskallanko edes näyttää miehelleni?!).

Ai miksi yläkuvassa on kaksi mallipalasta ja toinen on tuhannen rutussa? No, olin ripustellut tapettimallin pyykinkuivaustelineeseen ja sieltä mystisesti hävisi johonkin. Ihmettelin tätä vähän, mutta neuvokkaana nuorena naisena nappasin seuraavalla kauppareissulla uuden mallipalasen, jotta voitaisiin oikeasti miettiä, josko tapetti olisi kiva kodinhoitohuoneen seinälle. Itsekin kyllä mietin, että meille muka kukkatapetti? En kyllä tavallisesti ole niitä ihmisiä saati sitten miehenikään. Mutta tämä kukkatapettipa ei ole pliisu ja tavanomainen vaan värikäs ja näyttävä! Voisi ehkä toimia!

Niin ja kyllähän pian selvisi muruseni mielipide kyseisestä tapettiehdotuksesta ihan ilman kyselyjä. Se nimittäin löytyi tuhannen rutussa alimmasta (helvetistä) alalaatikosta. Ai ei siis meille?😬


Noh, muutama viikko/kuukausi saattoi vierähtää ja eräällä mieshenkilöllä alkoi kesäloma. (Nyt on täydellinen ajoitus vienoon kukkatapetointiehdotukseen!😆) Minä siinä sitten kyselemään, josko lähtisin nyt hakemaan tapettia ja aloitettaisi loma reippaalla tepetoinnilla. (Siis eikö loma juuri kuulu näin aina aloittaa?) En ollut uskoa korviani, kun vastauksena olikin ei:n sijaan, että jos otat lapset mukaan ja mieheni saa jäädä ottamaan pienet päiväunet. What? Kiinni veti! (Taisi olla aika väsynyt? Eli tosiaan täydellinen ajoitus! Ei ehkä edes tajunnut mitä sanoi?!)

Jo samana iltana homma olikin taputeltu valmiiksi.


Yläkuvassa on muuten Ikean tuunattu porrasjakkara ja täältä pääset sen muodonmuutosta tsekkaamaan ja täältä pääset kurkkaamaan mitä kaapin alla verhon takana on.

Seinä ennen
Jälkeen

Noin. Siis IHANA! Oon rakastunut! Tapettiin ja todellakin mieheeni, kun se on vaan niin paras ja huippu ja ihana ja super! 💖

Tietenkin kisulien tsekkaus myös. (Mitä täällä on taas tapahtunut???)
Valentina-tapetti on vinyylitapettia eli non-wovenia, jolloin liisteri laitetaan suoraan seinään. Paljon helpompaa työstää kuin paperitapettia ilman vettymisaikoja ja tapettivuotien liisteröintejä! Meidän makkarin sulkatapetti on paperitapettia ja voin kertoa, että oli huomattavasti vaikeampaa asentaa! (Täältä pääset makkarin kuviin.) Joten, jos vain mahdollista, niin suosittelen kyllä vinyylitapettia paperitapetin sijaan.

Prismasta löytyi myös puoleen hintaan ihastuttava malja ja siihen vielä kauniit ruusut. Senhän voisi laittaa nyt vaikka tähän kodinhoitohuoneen pöydälle!

Valaisin on Harri Koskisen suunnittelema Mini Block.Tässä koko komeus päivänvalossa! Ihan pikku juttu vaan, että tästä tuli nyt niin hieno, että eihän tähän eteen halua mitään kuivaustelineitä asentaa takaisin ja pyykkejä ripustella! Täytyykö tästä nyt sitten seuraavaksi lähteä kuivausrumpukaupoille?! 😂8 kommenttia:

 1. Ihana tapetti! <3 Sopii niin täydellisesti tuonne! :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin tänne kun hypistelin samaa tapettia tänään mutta totesin että se on mulle liian tumma🤔 aivan ihana kuosi! Pakko keksiä joku seinä sille😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on kyllä todella kaunis kuosi vaikka en yleensä ole kukkatapettien ystävä. Etköhän löydä sinäkin sopivan seinän sille, eikä ole minusta liian tumma, jos laittaa vain tehosteseinäksi! ;)

   Poista
 3. Mistä nuo valkoiset kauniit tuolit upea yapetti /koti ❤❤

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...