sunnuntai 12. elokuuta 2018

Kolmasluokkalaiselle uusi järjestys huoneeseen!


Niin se vaan koulu alkoi pitkän ja kivan kesäloman jälkeen arjen pyörähtäessä käyntiin. Muta eipä vain arki pyörähtänyt, vaan huonekalut siinä samalla. Tämä mamma nimittäin sisustusvimmoissaan pisti tuulemaan juuri ennen koulun alkua huoneeseen uuden järjestyksen tyttären niin toivoessa. (Jess!)

 Minun vanha lapsuudenaikainen pöytä pyörähti ympäri ja keskemmäs huonetta.



Isomummon vanha puinen valkoiseksi maalattu lipasto pääsi nyt ikkunan vasemmalle puolelle nurkkaan samoine vanoine tilpehööreineen. Tai no sydämenmuotoinen kannellinen laatikko ja kaksi pyöreää hauskaa pahvilootaa on tainnut Porvoon reissulta tarttua uutena matkaan ja tänne kaapin päälle.


Tässä on oikeastaan syyllinen koko huoneen järjestyksen vaihtoon. Pyramidilipasto. 


Muistatteko kun täällä (Vanha peltinen pukukaappi) kerroin, että pyramidilipasto muutti eteisestä tyttären huoneeseen? No siinä se nyt on. Ja koska lipasto on portaiden mallinen, päätettiin tehdä siitä portaat parvisänkyyn ja tikapuut joutivat autotalliin. Aika korkea on viimeinen porras, mutta tyttäreni innostui silti ideasta ja sänkyyn kiipeäminen ja sieltä poistulo onnistuu kolmasluokkalaiselta jo leikiten (toivottavasti myös arkiaamuisin unenpöpperöisenä!). Tällä pienellä fiksauksella huoneeseen tuntui jo tulevan hurjasti lisätilaa (vaikka koulupöytä muuttikin keskelle huonetta!).



Hauskaa koulunaloitusta kaikki koululaiset!💖

Täältä näet edelliset huoneen järjestykset:

Kuinkahan kauan tämä järjestys kestää!?😆

2 kommenttia:

  1. Wow, pyramidilipasto on juuri sellainen, mistä itse haaveilin lapsena! Jotenkin hyvin taianomainen huonekalu. Muutenkin täydellinen huone kolmasluokkalaiselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo pyramidilipasto on muuten ensimmäinen huonekalu, jonka ostin omilla rahoilla kaupasta kotoa muutettuani pois. Nuorena tyttönä jännänmallinen lipasto todellakin oli taianomainen ja se oli saatava!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...