keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Pieniä muutoksia tytön huoneeseen

Muistatteko kun aiemmassa postauksessani täällä kerroin ottavani kuvia äkkiä ennenkuin tehdään koululaistytön huoneeseen muutoksia? Huomaatko jo yläkuvasta, mitä on lisätty tai muutettu? Neljä muutosta ainakin pitäisi jo yläkuvassa näkyä (tyttäreni verhotankoon ripustamaa kiiltosilmää ei lasketa)! 😉

Ennen

Tyttäreni halusi vaihtaa ensisijaisesti järjestystä ja kahden kaapin paikkaa vaihdettiinkin. Korihyllykkö meni parvisängyn alle ja siellä oleva hyllykkö tämän korihyllykön tilalle. Tyttäreni olisi ollut jo ihan tyytyväinen tähän pieneen vaihdokseen, mutta minäpäs pääsin vasta alkuun... Eikös tuo valkoinen seinä näytä aika tyhjältä? 


Olin ostanut kehystarroja monta vuotta aikaisemmin, mutta ne eivät olleet vielä löytäneet paikkaansa muualta kuin kaapin perukoilta. Mutta nyt!


Aluksi vähän sommittelin mihin niitä asettilisin, mutta lopulta päädyin lätkimään niitä sinne tänne ilman sen kummempaa suunnitelmaa...

 Tauluihin saa laittaa mitä pikkuneiti haluaa!Tämä tyttäreni vauva-ajan muistotaulu sai väistyä eteisestä ylioppilaslahjaksi saamani toisen taulun tieltä (pyramidilipaston yläpuolella, täältä näet kuvan). Ja nyt taulu hiuskiehkuroineen päätyi omistajansa kaapin päälle. 


 Näin pikkutytöt sisustaa! 😂

 

Ihania vaaleanpunaisia, harmaita ja fuksianvärisiä perhoskoukkuja ripoteltiin parvisänkyyn sinne tänne. Nurkassa voi nyt säilyttää vaikka koruja!


Kissanpeti/korituoli sai päällensä ihanan pehmeän ja pörröisen harmaan lampaanvillan.

Seinältä otettiin pois vinksahtanut julisteheppataulu ja sen tilalle tulee Egyptistä hankittu papyrukselle tehty hevostaulu. Kaapissä tämäkin ollut matkasta saakka virumassa, kun aikaisemmin ei ole keksitty sille paikkaa. Jess, nyt saadaan sekin kaapista paraatipaikalle, tänne se sopii loistavasti! Ensiksi piti vain käydä kehystämässä heppapapyrus!

Tyttäreni tykkää tästä taulusta hirmuisesti varsinkin, kun se jopa hohtaa pimeässä! Lattialle viskattiin ennen vessassa ollut valkoinen pörrömatto. Täältä voit käydä kurkaamassa mitä vessaan tuli tilalle.

Verhot vaan eteen ja parvisängyn alle saa kivan majan.


Muutosrikasta päivää kaikille! 😀


2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää huone ja ihania värejä♥ Tuo tauluseinä oli hauska ja perhoskoukut aivan ihania..Mukava on aina välillä vaihdella järjestystä:) Hyvää syksynjatkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti!:) Mustakin on ihanaa aina välillä vaihdella järjestystä! Sitä tuleekin tehtyä jatkuvasti, kaikkia muutoksia ei edes ehdi tänne blogiin kirjoittaa! ;) Mukavaa syksyä! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...