torstai 31. elokuuta 2017

Koululaistytön huone

Tyttäreni huone on kokenut jo monia muodonmuutoksia vuoden aikana, jonka olemme tässä kodissa asuneet. Nyt piti kiireesti ottaa tämänhetkisestä sisustuksesta kuvia. Tyttäreni suusta nimittäin raikui eilen harras toive: "äiti, voitaisko järjestellä pikkasen mun huonetta uudelleen?" Jess, voishan sitä miettiä! 😊 No mutta seuraavassa kuvia ennen kuin mitään vielä muutettiin:Jyskin laatikkohyllyyn lisättiin pikkuiset pyykkipojilla kiinnitettävät liitutaulukyltit, joihin tyttäreni on hellyyttävästi kirjoittanut, mitä laatikoissa säilytetään. Peili on kirpparilöytö, joka oli alunperin punainen, mutta tän mamman käsittelyssä sai vaalean pinnan. Naamio on tuliainen Venetsiasta.

Arkullinen pehmoleluja! Pikkuvelikin tykkää!


Äidin tuorein hankinta on Jyskistä ja maksoi 3,50e. Tyttären mielestä tekstin olisi pitänyt olla suomeksi, mutta kun ei ole, suunnitteli jo kirjoittavansa saman tekstin suomeksi paperille, jonka nipsulla sitten  kiinnittää tuohon tauluun. 😂

Tori.fi:stä hankin parvisängyn 80 eurolla. Tuli ostettua sika säkissä, kun vasta myyjän kuljetettua se meille nähtäväksi selvisi minkä värinen ruskea oli kyseessä. Alunperin nimittäin ajattelin, että oli väri mikä tahansa, tulen sen kutenkin maalaamaan. Testikokeilun myötä, mahtuuko koko kapistus edes huoneeseen, tykästyttiinkin väriin ja se sai jäädä. On ehkä jopa kivempi kuin esim. valkoinen tai musta, kun ruskea tuo kivasti lämpöä huoneeseen ja mätsää kivasti myös lattian kanssa.


Tämä iki-ihana pulpetti on todellinen löytö Valkealan sisätorilta. Sen oli tarkoitus mennä pikkuveljen huoneeseen (täydellinen väritys sinne katso vaikka täältä), mutta koska veikka on niin pieni vielä, ettei tee tuolla vielä mitään, niin sijoitettiin se koululaisen huoneeseen parvisängyn alle.


Katto vuorattiin kaapin perukoilta löytyneellä vanhalla kankaalla. Lisäksi parvisängyn reunoihin ruuvattiin kiskoverhotangot, joihin niin ikään ripustettiin kaapista löydetyt vanhat verhot.

Seinässä ollut ylimääräinen ruuvi sai perhosen peitokseen!


Indiskasta hankittu upea kattolamppu on niin äidin mieleen ja löysi paikkansa tyttären huoneesta. Valaisee upeasti ja tekee myös kattoon kauniita kuvioita!
Isoisän vanha kaappi maalattiin valkoiseksi, mutta on sittemmin saanut jo jos jonkinmoista osumaa, eikä ole enää parhaimillaan. Maalauslistalla. Vetimissä oli myös liimattuina kirjaimet A:sta N:ään, mutta nekin melki kaikki ovat kuluneet pois. Pikkulaatikosto on Ikeasta, jonka maalasin jo entisessä kodissa fuksian väriseksi (aikanaan verhoihin sopiviksi!). Laavalamppu on äipän nuoruudesta. 

Mitäs se pikkuveikka kurkkailee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...