sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Vanha ikkuna


Hankin Facebookin kirppariryhmästä vanhan ikkunan (muistaakseeni maksoi 8e). Ikkunan koko vähän yllätti, kun saavuin sitä hakemaan, mutta onneksi juuri ja juuri mahtui auton kyytiin. Huh! Ja kun aikuinen nainen oon, niin en mä mitään miesten apua tässä tarvinnut (lue: "salaa" kävin mieheltäni tämän(kin) löydön hakemassa 😅😂). Ideana oli laitta tähän mieheni irrallista pikkusälää kuten kuvia, kortteja ja valokuvia jollainlailla yhtenäisemmäksi kokonaisuudeksi esille.






Vähän pääsin myös askartelemaan paskartelemaan. Narua, puisia tähtiä, kuumaliimaa ja koristenaru oli valmis! Nakuttelin pikkunauloja varovaisesti ikkunankarmeihin, joihin sitten ripustelin tähtinaruja ja narua valokuville ja korteille. Minipyykkipojat toimivat hyvin pikkusälän narulle ripustamisessa!

Eka isänpäivänkortti pikkumieheltä! Ja näin saatiin tähänkin postaukseen vähäsen pitsiä! 😏

Tämän peltikyltin löysin jälleen kirpparilta mieheni iloksi -niin osuva teksti! Hän vaan nauroi tälle, kun ojensin kyltin! 😊 😂




Tämä sekamelska on nyt ainakin yhdessä koossa vanhan ikkunan sisällä ja siihen voi lisäillä ja/tai vaihdella kortteja ja kuvia mielen mukaan. 



2 kommenttia:

  1. Oot kyllä uskomattoman taitava! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! <3 Ja jee, olet ihka ensimmäinen kommentin antaja. Tuli hyvä mieli, kiitos!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...