lauantai 15. heinäkuuta 2017

Höyhentapetti ja kaikkea muuta sulkahömppää

Muutettuamme meille uuteen kotiin makuuhuone ei vastannut meidän ihannemakuuhuonetta ollenkaan punaisine ja keltaisine seinineen. Elikkäs muutoshommiin! :) Punainen ja keltainen saivat väistyä vaaleampien höyhentuulien puhallettua. 

Olin ihastunut Vantaan asuntomessuilla 2015 aivan ihanaan sulkatapettiin (The Serendipity Captured From Nature By Galerie SD101011), jonka halusin myös meille makkariin. Kissojen ja koirien kanssa sitä sitten etsiskelin, mutta kävi ilmi, että sen valmistaminen oli lopetettu eikä sitä saanut järkevästi enää mistään (jos ei oteta huomioon venäläisiä verkkokauppoja ja australialaista verkkokauppaa, josta olisi vain kaksi rullaa vielä saanut 92e/rulla + postikulut...hmmm...😐).

Kuva Asuntomessuilta Vantaalta 2015: http://www.etuovi.com/koti/kuva/makuuhuone-kohteessa-planiatalo-amanda-asuntomessut-2015-vantaa/
No aikani etsiskeltyäni löysin kiinalaisesta nettikaupasta kaunista sulkatapettia, jota päädyin lopulta tilaamaan. Kolme rullaa tilasin ja jäin jännittyneenä odottelemaan, mitä sieltä sitten lopulta tulee vai tuleeko mitään. Kuukauden päivät siinä meni, kunnes sain rullat hyppysiini. Ja kääk, tapetti ei näyttänyt rullalla miltään ja kaiken lisäksi se oli ihan superohutta paperitapettia! Olin jo luovuttamassa näiden tapettien suhteen, kun päätettiin kuitenkin koittaa miltä ne näyttäisivät isommalla pinnalla. Ja kun kumpikaan meistä mieheni kanssa ei ollut koskaan vielä paperitapettia asentanut, niin tulipahan sitäkin kokeiltua. Ja kyllä, oli huomattavasti paljon hankalampaa kuin kuitutapetin asennus! Ja kaiken kukkuraksi tapetti oli mielestäni aika huonolaatuista (no mitä nyt kiinatuotteilta voi odottaa!?) ja kohdistaminen todella haastavaa. Muutaman voimasanan säestämänä lopulta tapetti kuitenkin oli seinässä! Jess! Olen varsin tyytyväinen lopputulokseen kaikesta huolimatta ja se on mielestäni melkeimpä jopa kivempi kuin tuo asuntomessujen sulkatapetti, koska on vaaleampisävyinen.
Tässä kuvia meidän makkarista ennen...

Ja jälkeen...

Pinnasängyn yläpuolella olevasta sulkamobilesta löydät lisää juttua täältä.


Kiemurapöytälamppu, peili ja hyllykkö ovat löytöjä Kontista.

Tapetoimme huoneen päätyseinän ja ikkunaseinän höyhentapetilla ja loput kaksi seinää maalasimme vaaleanharmaalla Tikkurilan himmeällä Jokeri-maalilla sävyllä X486, joka oli lähimpänä tapetin harmaata sävyä. 
      Kukalla on allaan erittäin tukeva valurautainen vanha pöydänjalka, joka sekin kiertsilöytö.


Ehkä maailman ihanimmasta kankaasta ompelin sulkaverhot. Kankaan tilasin Verhopuoti Kauniskaarinasta. Ladonoviverhot ovat H&M verkkokaupasta ja ne ovat niin paksut, että melkein käyvät pimennysverhoista!


Onko pakko tuunata kaikkea? No on!
 Pinnasänkyyn kiinnitin peilitekstitarran.

Sängynpäädyssä oleva penkki on kirppislöytö, joka oli alunperin ruskea, mutta sai vaalean maalin pintaansa ja vetolaatikoihin numerot. Sen päällä on ihanan lämmin äidin kutoma villashaali. Matoissa on mun lempparikuviointia (vaikka siinä ja siinä sopivatko tähän huoneeseen...hmmm.). 
Sulkia joka muodossa - tottakai, kun teemana on sulat ja höyhenet! 
     


Savesta tekemäni enkelinsiivet halkesivat kahtia. Liimaa väliin ja pitsillä peittoon halkeamiskohta ja taas mennään! ;)


Tämä ihana kiemuralamppu on minun mieleisin kierrätyslöytö, joka maksoi aikoinaan vain 3,50e! Lisäsin siihen vielä vähän bling blingiä lasihelmistä tehdyllä kynttiläkranssilla.


Lokoisaa päivää!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...