keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Enkeleitä, onko heitä?
Enkelit. Olen hurahtanut myös enkeleihin. Kaikenlaisiin sulkiin, enkelinsiipiin ja kauniisiin helmiin. Tykkään sommitella kerroksittain lisää ja lisää. En taida ymmärtää sanontaa "enemmän on vähemmän". Kyllä enemmän on vaan enemmän!

Tämän enkelisommitelman olen tehnyt varsin helposti ja edullisesti ja tässä vinkit tekoon:


Tarvikkeet:
  • Torson mallinen kukkateline
  • Rautalankaa
  • Vanhan jalkalmpun jalka
  • Maalia
  • Tytön vanhoja vaatteita
  • Enkelinsiivet
  • Koruja
  • Ja tietysti vähän pisiä

Torson hankin joskus aikoinaan Kaisaniemestä Kodin Anttilasta alemyynnistä (tietty!). Jalkalamppu löytyi Kierrätyskeskuksesta parilla eurolla ja siitä otin käyttöön tässä projektissa vain jalan. Jalkalampun jalka oli alunperin metallinvärinen ja maalasin sen valkoiseksi. Solmin torson kiinni lampunjalkaan rautalangalla ja enkelin runko on valmis!


Isot enkelinsiivet hankin Tigerista vitosella. Itse asiassa viimeksi kauppakeskus Veturissa käydessäni huomasin, että kaupan nimi onkin oikeasti Flying Tiger! Siivet on tehty pahvista ja siten helppo taittaa muotoonsa.


Ja sitten vain pukemaan enkelille vaatteet. Tuo mekko on tyttäreni juhlamekko, jota hän käytti häissämme ja siksikin minulle erityisen tärkeä. Mekko on muuten ostettu maailman suurimmasta kauppakeskuksesta. Tiedätkö missä se sijaitsee? No Dubai Mall on nimensä mukaan superlatiivien kaupungissa eli Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, jonka yli 1300 kauppaa riitää kyllä joka vierailijalle. Ja mikäli ei shoppailla halua, niin voi sitten mennä vaikka laskettelemaan, luistelemaan tai katselemaan jättiakvaarion elämää! Ihan hullu paikka, mutta todellakin käymisen arvoinen! Tämä pitsiunelma löytyi kaupasta nimeltä Monsoon, joka tosin löytyy myös Helsingistä Kampin kauppakeskuksesta. 


Myös enkelinsiipikorujen sälytyspaikka löytyi teemaan sopivasti enkelin ja pitsimekon päältä. 


Ja ripaus pitsiä. Tottakai! 
Pikkuenkeli on kirppislöytö, joka sai päälleen tyttäreni vanhan pitsiliivin. Flying Tigerista hankittuun liitutaulupyykkipoikarintamerkkiin (siis mikä sanahirviö!) olen kirjoittanut tekstin, jonka muistaakseeni bongasin eräästä upeasta kodista Suomen kaunein koti -ohjelmaa katsellessa.


Pikkuenkeli sai myös pienet siivet selkäänsä ja kaulaansa isot helmet, jotka ovat mielestäni kyllä liiankin isot pikkuruiselle siipiniekalle, mutta ovat jääneet siihen säilytykseen...Tällainen enkelikaksikko meidän eteisessä on tulijoita vastassa.


Niin ja onko? Minä ainakin haluan uskoa, että on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...