perjantai 13. heinäkuuta 2018

Pitsimäinen roikkolamppu vanhoille tikapuille kaveriksi


Muistattekos, kun aikaisemmin täällä pohdiskelin haluavani ihanille vanhoille tikkaille sopivan valaisimen kukkanurkkauksen taustalle? No nyt se löytyi!


Kaunis ehkä jopa vähän pitsimäinen roikkovalaisin löytyi Porvoosta aivan ihastuttavasta liikkeestä Doris & Dukesta 28 euron hintaan. Tykästyin siihen oitis ja nappasin mukaani! Tässä roikkovalaisimessa on muuten vaatimani katkaisijakin, jonka olen piilottanut tuonne tikapuiden taakse (eli eipähän tarvitse könytä lattianrajassa töpselillä!).


Olen löytänyt Kouvolastakin minulle aivan uuden kaupan nimittäin Rosariumin, josta tuli heti yksi suosikeistani! Sieltä löytää kukkia vaikka millä mitalla samalla kuin voi hypistellä ihania sisustustavaroita. Kävin aikaisemmin jo ihastelemassa ja fiilistelemässä kaupassa ja eritoten tykästyin yläkuvassa nähtävään ruukkuun. Siis niin minun tyylinen (my precious!), mutta noin viidenkympin hinta kirpaisi niin paljon, että ekalla reissulla jäi ostamatta. Nyt kun kävin Rosariumissa uudelleen, ilokseni huomasin "mun" ruukun olevan aleruukuissa ja sainkin sen 25 eurolla. Ja pitihän siihen sitten kukkakin ostaa, että se siitä säästämisestä sitten! 😂 Mutta ite ainakin tykkään kovasti koko kokonaisuudesta!Ilmakasvit on hankittu Viherpeukaloilta Valkealasta, joka muuten on myös vierailemisen arvoinen paikka! Sieltä löytyy kukkaa poikineen ja jos jonkinmoista puuta ja pensasta! Nuo ilmakasvit muuten elävät ilman multaa ja niille kuulemma riittää suihkupullolla sumuttelu tai välillä veteen kokonaan upotus. Aika hauskoja minusta ja laittelinkin niitä tikkaille roikkolampun kaveriksi.


Kylläpäs on tullut kukkakaupoilla käytyä, kun vihernurkkaus sen kun kasvaa vaan (ja aika hyvin elossakin suurin osa kasveista!).

Mutta kukat on ihania ja puhdistavat kauneuden lisäksi sisäilmaa! Jee! 

Vehreyttä ja aurinkoa päivääsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...