tiistai 17. heinäkuuta 2018

Porin asuntomessujen 2018 parhaat ideat ja yksityiskohdat

Tässä postauksessa tulet näkemään Porin asuntomessujen 2018 minun mielestä parhaita paloja ja ideoita random järjestyksessä!


1. Hienoin tapetti löytyi Villa Hohteesta kohteesta 32 . Tämän voisin ottaa meillekin! Ihastuin!
Kuvatapetti Rebel Walls on Tapettitaivaasta.


2. Ehkä maailman upeimmat kierreportaat löytyivät Bunkkerista eli kohteesta 16.
3. Todella upeasti laitettu terassi löytyi luonnollisesti Casa Terdestä kohteesta 30. Kivasti on keksitty laittaa rautaritilöitä kattoon, joihin on saatu lyhtyjä ja kukkia roikkumaan tunnelmaa luomaan. Lisäksi kuusikulmaiset laatat terracotta kukkaruukkujen kanssa on sommiteltu näyttäväksi kokonaisuudeksi. 

 Superkauniisti laitetut kukkaistutukset koko asunnossa!4. Veikein valaisin kohteessa 4 Fiskarhrdenvillan Pohjanvalo.5.Tyylikäs ja minusta upein messujen lastenhuone on tässä! OPn Kotoisa kohde 18.


Huomaa veikeä yksityiskohta: verhot noudattavat prikulleen samaa värimaailmaa seinän kanssa!


6.Magein sohvapöytä Fiskarhrdenvillan Pohjanvalossa kohteessa 4.7. Hienoin työhuone löytyy niin ikään Fiskarhrdenvillan Pohjanvalo kohteesta 4.
8.Upeita maalattuja seiniä oli monessa kohteessa ja tässä niistä hienoimmat:

Jukkatalon Taimi kohde 9.


Porin Energia Valovoima kohde 10


Tässä Porin Jokisimpukassa (kohde 3) seinän kuva tosin näyttää maalatulta mutta onkin kuvatapetti (Mr Perswall P250301-4).

9. Omaperäisin kissan raapimispuu löytyy kohteesta 23 Luoto. Se on tehty mittatilaustyönä.


11. Avaruuden tuntua ja kekseliäät valokiskot löytyvät monesta kohtaa kohteessa Casakivi 20! Hienot ja erilaiset kiskovaloratkaisut onkin tämän kodin juju.

12. Upein ja veikeimmänmallinen tuoli löytyy WinNovan Tähti kohteesta 7. IHANA! Pikkutuoli on 1900-luvun alusta ja sen on verhoillut Mööpelin Unelma.13. Kekseliäästi tehty näyttävä tarjotin/alusta kuviollisita laatoista! Fiskarhrdenvilla Pohjanvalo kohde 4.


14. Hurmaavin tunnelma oli tässä keltaisessa keittiö-olohuoneessa! Kohde 7 WinNovan Tähti.15.Tässäpä vasta idea kohteessa 18 OPn Kotoisassa: koivut terassille! Todellakin toimii!
16.Tämän idean ehkä varastan itselleni. Shampoot ja saippuat kauniisti piilotettuina roikkuvaan "kukkatelineeseen" (joka taitaa olla Ikeasta?!). Tämä idea OPn Kotoisasta kohteesta 18.17. Suloinen idea! Mietin jo mihin meillä tekisin tämäntyyppisen... Tämä kuva on myöskin OPn Kotoisasta kohteesta 18.


18. Meillä on takapihan muutos meneillään ja näin simppelistikin voi saada kaunista ja näyttävää! Desingtalo Noste kohde 6.


19. Ihanasti käytetty vanhoja Riihimäen lasin purkkeja pesuaineiden säilytykseen Kastelli Vivassa Kohteessa 15! Näitä lasipurkkeja tulee tämän tästä kirpputoreilla vastaan, joten tämän toteutus kenellä vaan olisi varsin helppoa (ja ilmeisesti nämä ovatkin ihan haluttua ja arvostettua tavaraa, kun usein hinta on kymppejä eikä euroja...)20. Tämän idean voisin myös varastaa tyttärelleni (=itselleni): nukkekoti modernisti laatikoista! Jukkatalon Taimi kohde 9.21. Nykyään viemäritkin voivat olla hienoja! Tämä kuva WinNovan Tähti kohteesta 7.


22. Liesituuletin voi olla myös lieden sisällä eikä päällä kuten tässä Goto Gloriassa kohteessa 14.


23. Upein ruokapöydän päällä oleva valaisin! Porin Energia Valovoima kohde 10.


24. Veikein ja oivaltavin katos lastensänkyyn oikeista tähtikuvioista on Sievitalo Kultakoivu 187, kohteesta 12. Mistä tätä kangasta saa?


25.Niin osuva teksti Villa Edlan keittiössä kohteessa 29!No tässä vähän intouduin näköjään näistä Porin 2018 asuntomessujen parhaista paloista, kun tarkoituksena oli laittaa 5 parasta juttua, mutta kuvia katsellessa keksin vaan koko ajan lisää ja lisää ja lisää... 😉

Helteistä viikkoa kaikille!

P.S Asuntomessuilta tuli otettua aika monta sataa kuvaa, joten vielä on luvassa paljon lisää juttuja messuilta ja eritoten kuvia sellaisistakin huoneista ja tiloista, joita et sisustuslehdissä tule näkemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...