maanantai 19. maaliskuuta 2018

Vanhat autenttiset tikapuut maalitahroilla


Nämä suloiset, vanhat ja autenttiset tikkaat löytyivät Valkealan Sisätorilta ja pääsivät muuttamaan meille kukkien kupeeseen. Ihastuttavat ainakin minun silmää rosoisella olemuksellaan!

Ajattelin niiden tosiaan sopivan hyvin meidän olkkarin kukkanurkkauksen taustalle. Mitäs mieltä olet, sopiiko sinusta? Vähän itse olen kahden vaiheilla onko nurkkaus jo liian täyteen ahdetun näköinen vaiko ihan kiva. Parempaakaan paikkaa tikkaille en kyllä ole keksinyt. Nämä tikapuut muuten tulevat ihan oikeaan käyttöön sisustuselementtinä olon lisäksi, koska meillä on korkealla ilmastointihormit, jota pitää aina silloin tällöin päästä putsailemaan. Ehkäpä tämän homman tekeekin nyt vähän useammin ja ilolla, kun ainakin tikkaat saa kädenkäänteessä käyttöön ja pääsee suht helposti kipittelemään katonrajaan. Keraaminen kaktus ja kukkamuki ovat omien kätösteni aikaansaannoksia.
 

Tikkaat todella ovat ainakin olleet maalauskäytössä, koska useampaa vaaleaa väriä ja vihreääkin on maalarimestarilta osunut puupintaan. Just hyvä! Pitää itsekin ottaa nämä maalaushommiin aina mukaan ja olla huoleton maalilla sotkemisen suhteen (mitenköhän multa muka luonnistuu?!)! Kerrankin olis sotkeminen hyvästä! (Kääk, sanoinko juuri et sotkeminen hyvästä?! Muru, jos tätä luet, niin pelkästään näiden tikapuiden kauniilla maalitahroilla "sotkeminen" on ok! 😂)



 Tuolla taustalla on kalkkimaalilla sudittu vanha vitriinikaappi, jonka tarinaan pääset täältä.




Vähän haaveilen laittavani tikapuille roikkumaan jonkun kivan valoketjun, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan. Vähän niin kuin Clas Ohlsonilla olisi tähän tyyliin:
Valossa pitäisi olla katkaisija mukana, koska pelkällä töpselikäynnistyksellä valot tuskin koskaan tulisivat oikeasti käyttöön (kuka muka könyäisi nurkkaan kasviröykkiön, laatikoiden ja kukkapöytien läpi laittamaan töpseliä seinään valoja päällelaittaessa ja sama niitä sulkiessa?! Not me!) Tai olishan yksi vaihtoehto laittaa joku roikkva kukka tikapuille killumaan. Vai oiskos sulla parempia ehdotuksia? Ilolla otan vastaan minkälaisia ehdotuksia vain!




Ihanaa alkuviikkoa juuri sulle! 😀





2 kommenttia:

  1. Vanhat tikkaat on kauniit ja maalitahrathan todella kuuluu niihin. Meilläkin on vastaavat tikkaat, tummahkoa puuta maaliroiskeineen. Joskus tikkaat olivat kukkatelineenä ikkunan edessä mutta nyt ovat jo pitkään nojailleet kirjahyllyyn alakerrassa. Välillä mietin myisinkö pois, kun toimettomina ovat mutten ole raaskinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! :) Eihän tuollaisia raaski pois myydä ellei ole ihan pakko! Mietin myös, että voisivat olla kivat kukkatelineenä ulkonakin kesällä (jos raaskii säiden armoille jättää)!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...