tiistai 9. tammikuuta 2018

Olohuoneen järjestyksen vaihto


Jotain uutta piti saada olohuoneeseen ja niinhän siinä sitten kävi, että koko järjestys vaihtui ihan uuteen uskoon. Hihkuen ja pomppien ilmoitin vain miehelleni, että nyt vaihdetaan järjestystä. Silmienpyörittelyähän siitä seurasi, mutta kun aloin tuumasta toimeen, niin oli miehenikin ryhdyttävä auttamaan. Onneksi, kun mm. telkkarin yms. miljoonan johdon siirtely ei ollutkaan ihan läpihuutojuttu. Joten kiitti muru! 💙


Kissatkin ihmettelivät ja luimistelivat korviaan, että mitähän se äippä taas on keksinyt.

Pikkuapulainen tarkisti myös uudet remuamispaikat. Tosin häntä taisi kiinnostaa eniten eriskummalliset vedessä lilluvat pinkkivihreät pötkylät, joita myös kukiksi kutsutaan. Uusi järjestys sen sijaan ei tuntunut hetkauttavan tätä kaveria tippaakaan ja se sai minut miettineeksi, että huomasikohan hän ollenkaan. Miehet! 😂


Jotenkin tilaa tuntui olevan ihan erilailla ja enemmän, vaikka huonekalut jopa lisääntyivät. Sohvan takana oleva penkkilipasto tuotiin makuuhuoneen sängynpäädystä.


Tämä penkkilipasto on hankittu kirpputorilta Helsingistä reilulla kympillä. Alunperin se oli tummanruskeaa puuta ja aika huonossa hapessa. Sudin vain valkoista maalia pintaan ja sabluunoilla maalasin numerot ja johan piristyi tämäkin penkki.

Liila kuviotyyny on sekin minulle erittän mieluinen kirpparilöytö Centtilästä. Sen seuraksi törmäsin Askon alessa Diamond-tyynyihin ja vilttiin, jotka mielestäni sopivat loistavasti kirpparityynyn kanssa yksiin. Ennen niin vaaleaan sisustukseen kaipasin vähän väriä ja miksikäs ei liilaa, lemppariväriäni!


Synttärikukat! 💜Tarjottimella olevat palapelinpalaset ovat omatekemät. Tämä teknisesti aika haastava savityö onnistui yli odotusteni lasituksia myöten. Pitsiliinan alla oleva pyöreä pöytä on iki-ihanasta Korentotori Vintage&Design -liikkeestä Kouvolasta, jossa myydään aivan ihastuttavaa vanhaa tavaraa ja huonekaluja. Ihastuin pöytään heti ensisilmäyksellä, ja olihan se ostettava 72 eurolla itselle, vaikka paikkaa sille ei ollutkaan vielä ostovaiheessa mielessä. No, hyvinhän tuo on täällä kodissamme jo pyörinyt ja aina paikkansa löytänyt. Nuo jalat ovat vaan niin mun silmiä hivelevät, ihana rustiikkiset ja rouheat! Tälle pöydälle en ole tehnyt itse mitään vaan se oli alunperinkin juuri tuollainen ihanuus kuin kuvissa!Myös tori.fi:stä voi tehdä löytöjä, kuten tämän enkelinsiipilamppun!Ja koska tässä Ikean Muren-lepotuolissa on nykyään meidän vaihtamat pyörät, sitä on helppo siirtää tarpeen vaatiessa paikasta toiseen. 
 
Olohuoneen lattialle jää vielä paljon tilaa, varsinkin, jos rahinkin siirtää muualle.
Muistatko millainen järjestys oli ennen? Täältä, täältä ja täältä pääset kattomaan! Kumpi on sinusta parempi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...