perjantai 5. tammikuuta 2018

Häämuistoja saunakivissä


Oletko kenties vastannut "kyllä" ja hääkellot ovat kilkattamassa sinulle piakkoin? Mietitkö kaikkia ihania hääkoristeluja, leikkejä ja ohjelmaa? Tässä olisi yksi vinkki. Itse olen ainakin superonnellinen, että tämä toteutettiin omissa häissäni! Sain kauniin sisustuselementin saunaan ja lauteilla istuskellessani voin muistella ihania häitäni.

Superhelppo toteuttaa!

Tarvikkeet:
  • Valkoisia kiuaskiviä
  • Hyvä ja kestävä tussi

Meillä kivet oli häissämme korissa tussien kanssa ja ohjeena oli kirjoittaa hääparille elämänohje, viesti, runo tms. 

Tässä kivet tuoreeltaan:

Reilussa kolmessa vuodessa kiukaalla ollessaan tekstit ovat hieman haalistuneet ja joitakin tekstejä oli vahvistettava.Kivet ovat olleet erinäköisissä röykkiöissä ja kasoissa ja tänään järkkäilin niitä vähän uuteen uskoon.


Keramiikasta tekemäni tähdet päätyivät myös saunaan...

Välillä lasite kuroutuu, jos sitä on paksulti. Yläkuvassa näkyy hyvin kuroutuminen. Välillä toivoisi kuroutumista tapahtuvan, mutta se tapahtuu, jos on taphtuakseen eikä siihen kauheasti voi itse vaikuttaa. Itse pidän kuroutumista, koska ne tuovat rouheutta esineeseen ja ovat niin sattuman kauppaa ja ainutlaatuista.

  

Ja vaikket olisikaan menossa naimisiin, niin voithan tätä ideaa käyttä muulla tavalla esimerkiksi muissa juhlissa tai kirjoitella ihan itse mieluisia lausahduksia ja tekstejä kiviin!

Hauskaa viikkaria kaikille! 💗 Saunokaa elämänohjeita lueskellen!

P.S Mikä on sun mielestä meidän kivoin tekstikivi? Mun lemppari on "kiviäkin kiinnostaa". 😂

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...