keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Meikkauspöytä

Meillä on vessassa niin huono ja himmeä valaistus, että kyllästyin siihen ja siitä kimpaantuneena virittelin meikkauspöydän ikkunan eteen valoon.


Nurkkauksessa oli ennen pikkumiehen pinnasänky (jonka jäänteenä tarkkasilmäisin näkee sulkamobilen naulakossa), mutta jo aikoja sitten hänen muutettuaan omaan huoneeseensa, tilaa jäi muuhun käyttöön. Meikkauspöytä, siinäpä se! Pöytä oli ennen täällä.


Musta piianpeili on kirpparilta (tietenkin!) ja kähvelsin sen tyttäreni huoneesta, kun hänellä ei muutenkaan tuntunut sille olevan erityistä käyttöä.

Meikkihärpäkkeiden säilytyspaikkana toimivat Ikeasta hankitut pikkupitsipurkit. Pitsiä, pitsiä, kaikissa muodoissa kelpaa! Valkoinen säilytysrasia on Tukholman Zara Homesta. Uskotko muuten rakkauteen ensi silmäyksellä? Tämän iki-ihanan rasian nähtyäni voin kertoa, että se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Pakkohan se oli saada ja niinpä minä pitkin Tukholman katuja kanniskelin sitä kepein askelin kotiin saakka!Oon muuten huomannut tätä blogia kirjotellessani, että minulla on sellainen ongelma, että en kerkeä tänne blogiin asti laittaa kaikkia uusia sisustuskotkotuksiani, kun jo uudet tuulet puhaltavat. Pääasia taitaa mulla olla kaikenmoinen järkkäily, kokeilu, sommittelu ja tuunailu. Tänne blogiin laittelen sitten kun kerkeän. Ja niinhän siinä nytkin kävi, että ennenkuin tätä "meikkipöytä" postausta täällä kirjoittelen, niin huone on jo moneen kertaan muuttanut ainakin joiltain osin muotoaan. 
Huomaatko muuta muutosta kuin, että nämä kuvat on otettu päivänvalossa? 

No ainakin iki-ihana valkoinen säilytysrasia on hävinnyt pöydältä. Ja miksi? No minäpä kerron: tuli talvi ja pimeä ja minun mukamas superidea laittaa meikkauspöytä ikkunan eteen valoon oli ihan kusetusta! Eihän sitä valoa talvella ole! Ei vain ole! Eikä meikkaamisesta pimeässä oikein mitään kaunista ainakaan tule. Hitto!


No siitäpä kimpaantuneena, päätin roudata vaatehuoneessa olleen lapsuudenaikaisen pikkukaapin yöpöydäksi. Siis uuden vaatehuoneessa olevan meikkauspisteen tieltä. Siellä on hyvät kattovalot, valkoiset ja kirkkaat...


Tässä kaapissa oli ennen aika retrot ruskeat vetimet, jotka vaihdoin uuden ilmeen saamiseksi. No aika retrohan tuo laatikosto vieläkin on, mutta olkoon!


Jess, nyt löytyi nimittäin paikka Harri Koskisen Block Mini valaisimelle! Se onkin odottanut kaapissa paikkaansa siitä saakka kun K-Raudassa oli -40% ale kaikista valaisimista. Silloin mä tietty iskin ja nappasin Blockin itselleni. Kaapissa se myös odotteli, josko olisi tullut tilaisuus antaa se vaikka lahjaksi jollekin. No ei tullut sopivaa tilaisuutta, pidin ite! Hihii! Tämä onkin oikeastaan Kartellin Bourgie-valaisimen kanssa niitä harvoja desing juttuja, joita meidän kodista löytyy. Pääasiassa nimittäin huonekalut ja sisustustilpehöörit haalin kierrätettyinä kaikenmaailman kirppareilta.

Kiemuratuoli on itse tuunattu ja täältä pääset kattomaan tarkemmin. 
Kynttilänjalat ovat kirpparilta. Taas sieltä kirpparilta, pitäiskö jo alkaa hävettää kun melki kaikki on kirpparilta haalittua? No ei mua kyllä yhtään hävetä, vaan oon oikeastaan ylpeä siitä, että olen kierrättänyt paljon ja teen huippulöytöjä halvalla kirppareilta. Siinä nimittäin kaikki voittavat! Suosittelen. Lisäksi kirppareilla luuhailu on mun yksi lempparipuuhista (ihan niinku ette jo arvanneet)!


Savisydämet ovat omatekemät pieni ikuisuus sitten. No, tuonne kaapin päälle on ilmaantunut yksi taulu vaatehuoneesta notkumasta (ennen oli kyllä parempi, kun nyt näyttää aika ahdetulta, mutta olkoon kunnes parempi paikka taululle ilmaantuu..). Yöpöytänä ennen ollut kukkapöytäkin käväisi tuunatun Ikean kaapin vierellä kunnes päätyi eteiseen.


Lampunvarjostin on kirpparilöytö (toistanko jotenki itseäni?!😆). 
Ja mitenkäs meikkauspöydän lopulta kävi? No, vaatehuoneessa ollut meikkauspöytä oli myös susi, kun valo tuli tietenkin katosta vaikka olisi pitänyt tulla meikattavia kasvoja kohti. Pikkupöytälampun valotehokaan ei auttanut asiaa kuten ikkunan edessä ollessa (alussa). Lopulta hankin Ikeasta vessaan paremman valon, jossa on viisi kirkasta pallolamppua. Tää on nyt tänhetkinen ratkaisu, vaikka en oo vieläkään ihan tyytyväinen...

Missä te meikkaatte? Ja millaisessa valaistuksessa? Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! Nimimerkillä: meikkauspöytäfiasko! 😂
 


2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo piian peili. Siitä tulikin mieleen, että mullakin on jossain lapsena saatu pikkuinen vastaava. Sehän täytyy kaivaa esiin ja tuunata - ja postata jossain kohtaa vaikka jotain. Kiva blogi sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaiva ihmeessä sun peili esiin! Täytyykin käydä sun blogia sit kurkkailemassa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...