tiistai 13. kesäkuuta 2017

Vitriinikaapin maalaus valkoiseksi

Ennen...

Mieheni vanha vitriinikaappi ei oikein miellyttänyt silmääni oranssin kirsikkapuun värisenä eikä sitä kuulemma saanut kiertoonkaan laittaa, joten jotain sille piti keksiä: värin vaihto! Sain luvan maalata sen raikkaan valkoiseksi, joka sopii paremmin meidän muuhunkin sisustukseen. 

...ja maalauksen jälkeen.

Mielestäni vetimet olivat myöskin tylsät ja vanhahtavat, joten nekin vaihdettiin uusiin tyylikkäämpiin. Kokeilin kyllä maalata alkuperäiset vetimet valkoisiksi, mutta niistä ei tulut tarpeeksi siistejä vaikka kolmeen kertaan maalailin. Ne hitsin pensselinjäljet! Ai minäkö pikkutarkka? No, muotokielikään ei miellyttänyt, joten uudet vetimet vaan kehiin.

Vetimet ennen...
...ja jälkeen!
Kaappi hiottiin kauttaaltaan ennen valkoisen pohjamaalin laittamista. Valkoisia kalustemaalikerroksia sipaistiin kaksi kerrosta vielä pohjamaalin päälle, jotta pinnasta tuli peittävä eikä kirsikkapuunväri paistanut enää läpi. Kulmat maalattiin pensselillä, mutta muuten maalaus sudittiin ohutnukkaisella telalla, jolla pinnasta sai kaikista tasaisimman.


Mieheni "mancave" sai väistyä pikkupoitsun huoneen tieltä ja nyt enää pari nurkkausta telkka/vierashuoneessa hänellä jäljellä...


Onhan noita lentokoneitakin savesta tullut väännettyä. Pikkuinen on ihan vaan "koristekäyttöön", mutta isoin on säästöpankkilentsikka ja oikeanpuoleinen kännyn pidikkeeksi tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...