maanantai 11. kesäkuuta 2018

Verho kodinhoitohuoneen ja pukuhuoneen välille

Onko teillä koskaan sellaista päivää etteikö kodinhoitohuoneessa riippuisi pyykit narulla kuivumassa? Meidän lapsiperheessä ainakin tämä tuntuu suorastaan sulalta mahdottomuudelta, joten päätinkin tehdä jotakin piilottaakseni pyykkivuoret ja sotkut näkymättömiin. (Siis piilottaa keneltä? No, lähinnä itseltäni tietty, koska tän mamman hermoja alkaa kiristää samalla sekunnilla, kun silmät sotkun havaitsevat. Eli kyllä, sisustamalla voi myös saada mielenrauhaa. Mitä ei näe, sitä ei ole...vai miten se nyt menikään? 😉)


 Ennen

Tältä näkymä siis näytti ennen ja välillä jopa vielä paljon pahemmalta! Juupa juu, mies taas ilahtuu, kun esittelen täällä netissä sen kalsareita narulla kuivumassa. Ja sun oli ihan pakko kattoo uudelleen toi yläkuva, et näkyykö niitä, eikö? Senkin perverssi!😂

No anyway, tässä ennen ja jälkeen kuvat toisesta suuntaa:Liila verhokangas on Eurokankaasta ja se on pellavaa. Kangasta ostaessa, sattui saamaan verhojen ompelun kaupan päälle, joten en joutunutkaan itse ompeluhommiin. (Tosin tämä kaupan päälle ompelu koski vain ylä- ja alakäänteitä, joten hieman jouduin ekstraa silti pulittamaan.) Ammattilainen osaa kyllä tehdä juuri tilatun mittaiset ja muutenkin olin työn jälkeen tosi tyytyväinen ja vielä ekstratyytyväinen, kun myyjä osasi suositella painojen ompelua alakulmiin. Painot ommellaan verhon sisään ja se auttaa verhoa laskeutumaan kauniisti lattiaan saakka. Tällaiset tarvitsisi kyllä kaikkiin verhoihin, kun muuten juuri alakulmat usein nousevat raivostuttavasti kaarelle. Joten tämä oli tosi hyvä vinkki tulevia verho-ompeluja ajatellen. Painoja saa siis Eurokankaasta ja niitä voisi itsekin ommella verhoihin halutessaan. Suosittelen!

 Tässä eräs pikkuherra demonstroi kuinka näitä verhoja käytetään. Vedetään tästä vaan näin! 💙

Ja samainen pikkuherra toimii valomiehenä. Erilaisia tunnelmia tilaan saa, kun räpsyttelee valoja mielensä mukaan. Esimerkiksi saunoessa verhon saa kivasti vedettyä sotkujen eteen eivätkä ne siis häiritse huilihetkiä pukuhuoneen puolella!


Tikapuilla roikkuva kangas ja pitsinauha (!) odottelelevat tyynynpäällisten ompeluintoa vastakkaiselle penkille.


Kisulienkin oli tietenkin tarkastettava uusi jännittävä katosta roikkuva kapistus. Läpi meni, jess! Hyvin pääsevät pöydän alle suihkuverhon taa piilotettuun kissanvessaansakin. Täällä postaus kyseisen kissanvessan piilotuksesta.Ihanat vettä ja kosteutta kestävät muovituolit on Etolasta. Tykkään niin paljon niistä kyllä! Täältä pääset lukemaan, miten niitä hankittiin ja mitä kaikkea siitä sitten seurasikaan!


No paljastettakoon jo tässä vaiheessa, että ei tää nyt tainnutkaan sitten jäädä taas ihan tähän tämä kodinhoitohuoneen "pikku" muutos (mikä mun jutuista muka jäisi!?😇) Mutta siitä sitten lisää seuraavissa jutuissa kunhan vaan kerkeän teille tänne raportoimaan!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...