tiistai 14. marraskuuta 2017

Ihana maalaisromanttinen kehys


Löysin kirpparilta niin ihanan maalaisromanttisen rosoisen kehyksen, että olihan se ostettava 15 eurolla. En ostovaiheessa vielä keksinyt mihin sen laitan, mutta uskoin tämän ihanuuden löytävän jonkun sopivan paikan kuitenkin kodistamme. Nykyään mulla meinaan on sellanen sääntö, etten osta mitään, mille en keksi heti paikkaa. On nimittäin kaapit saattaneet joskus täyttyä jutuilla, jotka eivät olekaan löytäneet paikkaa...uups! Tai siis ei tietenkään näin ole käynyt muruseni, jos tätä luet! 😀Kalkkimaalilla maalaamani kaapin päällehän suloinen kehys tällä erää päätyi. Mitä mieltä olet, onko hyvä paikka vai tuleeko liian korkeaksi? Toisaalta, tila on korkea ja voihan sitä tällälailla korostaakin, eikö? Tällä kertaa ei tarvinnut edes tehdä tälle kirpparilöydölle mitään (toisin kuin esimerkiksi kolmelle välitilassa olevalle kehykselle...), kun oli jo valmiiksi niin hieno!


Ihanaa päivää kaikille! 💜

6 kommenttia:

 1. Sulla on niin kaunis koti! <3 Mun mielestä kehys näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru, kommenttisi lämmittää sydäntä! <3 :)

   Poista
 2. Mun mielestä näyttää hyvältä! Ja upea toi kaappi. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Emmi ihanasta kommentista! :) <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunista, tykkään maalaisromnttisesta sisustustyylistä ja pitseistä ja enemmän shabby chic-tyyliä eli röyhelöä ja valkoista, sekä pitsiä ja paljon runsautta kodissa..mitä enempi sitä ihanempaa..kun monet sanoo et tavaraa on liikaa monä taas tykään kun paljon kaikkia ihanuuksia on esillä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuri näin! Jotenkin minäkin olen runsaan sisustuksen ystävä, koska minusta se vaan tuo kodikkuutta niin paljon lisää! Paljon pieniä yksityiskohtia on niin mun juttu! More is more! ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...