sunnuntai 26. marraskuuta 2017

DIY: Hyllyköstä lääkekaappi peilipleksiovella


Päästiin miehen kanssa nikkarointihommiin. Olin ostanut Flamingon Outlet Tukusta ihanan hyllykön, jonka reunassa oli kauniit kehykset, mutta ei ovea.


Koska tämä oli tarkoituksessa tulla lääkekaapiksi, niin halusimme nikkaroida siihen peiliakryylistä kevyen oven, jotta lääkepurnukat ja -boksit jäisivät sen taakse piiloon.
Etrasta hain peiliakryylilevyä määrämittaan leikattuna. Lisäksi tarvittiin uralistaa, saranat ja nuppi. Sitten vaan jonkin verran mittailua, sahailua, porailua, ruuvailua, liimailua ja juuri täydelllisen kokoinen ovi hyllykköön oli valmis.


Ovesta olisi tullut ehkä hieman tyylikkäämpi oikeaa peiliä käyttäessä, mutta siitä olisi silloin tullut myös todella raskas, eikä siksi käynyt tähän projektiin. Peiliakryylilevy sen sijaan on kevyttä ja edullista. Koska tämä lääkekaappi on kodinhoitohuoneessa eikä siis kovin näkyvällä paikalla, niin ei haittaa vaikka peili hiukan vääristääkin.


Lääkekaapin väriloisto sai jäädä oven taakse piiloon!
Nuorena tyttönä savesta tekemäni tassuamme pääsi lavuaarin reunalle saippuakipoksi, jossa nykyään sappisaippuaa säilytetään. Vinkki muuten: sappisaippualla lähtee melkein mikä vaan tahra vaatteista puhtaaksi!


Mikseivät kauniit pesuharja ja pullopussukka pääsisi näkyvälle paikalle? Meillä pääsi!


Ennen......jälkeen.

Kuvassa pullopussi on oikeastaan rumimmillaan, koska on ihan täpötäynnä. Tästä pullot voi kätevästi napata mukaansa pullopalautukseen kauppaan mennessä. Ruokakaupasta tullessa ostoksille on iso, hyvä ja tukeva kassi valmiina! 


 Viereiseen pukuhuoneeseen pääset tästä ja kylppäriin tästä.

Mukavaa viikkaria kaikille! 💜

1 kommentti:

  1. Hienon näköinen tuo lääkekaappi. Itse käytän sappisaippuaa aina, jos on tahroja vaatteissa. Olen huomannut, että suurimpaan osaan tahroista se toimii. https://www.laakintavaline.fi/tuote-osasto/jaakaapit-laakejaakaapit/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...