maanantai 17. syyskuuta 2018

Habitare 2018: kuvakollaasi 99 kuvaa

Jokavuotinen must kohde eli Habitare-messut tuli koluttua lauantaina läpi. Tuu mukaan fiilistelemään!


Meidän koululla oli hieno oma osasto, joka mielestäni oli kyllä edukseen muiden koulujen vieressä!

 Mia Salon veikeä Sointu sivupöytä, johon saa jopa korvikset pieneen syvennykseen.


Sofianna Suomalaisen Korte-säilytyskaluste/sivupöytä kätkee sisäänsä vaikkapa kodin paperikeräyksen tai pyykit. Satuinpa koululla näkemään tämän kalusteen viimeistelyä.Woodnotesin legendaarinen K-tuoli on vaan niin hieno ja siinä on superhyvä istua!

Marimekko 


Tosi kivasti oli keksitty laittaa ihan tavallisia laattoja vaan vieritysten, niin saatiin näyttävä alusta kauniille Marimekon tuotteille! Upeat jakkarat, jota yhdistämällä saa vielä upeamman kokonaisuuden!

Papurino oli oivaltanut hienosti ottaa kaupunkikarttojen trendin omiin tuotteisiinsa erilailla toteutettavaksi! Koivuvaneri on leikattu lasertulostimella. Oman kaupungin voi tilata heiltä mittojen mukaan! Toivon niin, että mun arpaonni olisi myöten ja saisin tällaisen (tosin petturimaisesti Kouvolaa kohtaan valitsisin lempparikaupunkini NYC:n!) Niin hienoja!Finish Fire oli esillä tämän kesän Porin asuntomessuillakin (osa3). Nyt heillä on isoillekin sammutuspulloille paikka lampussa tai kukkatelineessä. Ja huomaa veikeä rusetti hänen kaulassaan! Nämä isommat sopii mielestäni enemmän julkisiin tiloihin kun taas talu sopii erinomaisesti kotitalouksiin! Kiva tuote!


Jalotakan upea pöytään integroitava tuli on niin magee! Tämä tarvisee tosin leveän pöydän toimiakseen käytännöllisesti. Näitä nähtiin myös tämän kesän Porin asuntomessuilla (osa 2).
Kaiuttimet voivat olla myös hienoja!
Jakkarat kiinnostivat eritoten Habitare-messuilla, koska me koulussa (XAMK, sisustusarkkitehtuuri ja kalustesuunnittelu) juuri harjoitellaan jakkaran suunnittelua ja toteutusta puupajassa.

 Eero Aarnion veikeä Metallimiehet.


Katsokaapas tuota vekkulia lamppua! Valo tulee oikeasti pehmeästi tuolta taitteen sisältä, mutta tähän kuvaan tuli nyt näin...


Vuoden 2018 nuoreksi muotoilijaksi valittun Antrei Hartikaisen tuotoksia. 


Kyllä kelpais vaativampaankin makuun nämä puunkantokorit/telineet, eikö?!


Tämä oli messujen ehkä siistein tuoli! Optinen harha pysyy pystyssä kuitenkin! Jännitti vähän kokeilla! Annon osasto oli kaikessa yksinkertisuudessaan upea! Annon johtava suunnittelija oli nämä korallin näköiset kököt tehnyt sammaleesta/jäkälästä ja valusavesta! Hienot!  Lennolilla on aina maukkaat värit ja rohkeat kuosit. 

 Tässäpä olis vähän erilainen ulko-ovi! Lasten leluista ja huonekaluista voi todella tehdä tylsän sijaan leikkisiä ja veikeitä!

Tämän sohvapöydän muotokieli puhutteli minua!
 Casa Stockmann


 Niina Hiltunen oli keksinyt laittaa maton seinälle ruttuun akustiikkalevyksi!Tämä lastensänky oli myös esillä tämän kesän Porin asuntomessuilla (osa 1)! Niin magee tuo kattokangas! Tämän sängyn voi kuulemma kääntää matalaksi katossängyksi ja siitä kiepsauttaa toisinpäin parvisängyksi tarvittaessa!


Vallilan pettämättömät värikkäät kuosit! Oltiin ihan fiiliksissä, kun saatiin valita mukaamme korttikukkarot, jotka oli tehty näistä ihanista värikkäistä kankaista! Hetki meni siinä valitessa, kun kaikki oli niin supersuloisia! Kiitos Vallila!


Tämä se vasta upea oli! Kokonainen kiemuraseinä korkista, joka toimii samalla akustoivana seinänä! Tämän mä niin ottaisin meille ihan tuon muotonsa puolesta. Ei tullut kyllä kysyttyä mitä tuollainen kustantaisi... Tuo alakuvissa näkyvä sininenkin muotolevy olisi myös aika näpsäkkä! Artbycork. Korutyöpaja!

Kylläpäs vaan messuilla viihtyi koko päivän sisustusjuttuja tutkaillen ihanien ystävien seurassa! 💖 Ensi vuonna sitten taas!

2 kommenttia:

  1. Oi voi mitä ihanuuksia, erityisesti nuo Papurinon (muistinko oikein..?) kaupunkikartat sykähdyttivät kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Papurinon kartat olivat minustakin todella upeita! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...